Елица Йоргова

Йога за бременни

Искам да благодаря на моите Учители – майка ми Юлия Тодорова, Йога ачария Сандхя Диксит от Кайвалядхама Йога Институт, Индия и Росица Божкова – психолог, писател, Йога преподавател, вдъхновила ме в моята бременност!

Елица Йоргова
практикува Йога и Медитация от 1999г. Завършва най-старото училище за Йога преподаватели в Индия и света Кайвалядхама Йога Институт, с насоченост и към бременните през 2008 – 2009г.

Обучител към НСА и БФЙ за Йога преподаватели в България през 2014 – 2015г.  Преминала е през множество други обучения и курсове в Ирландия, Индия, Бали, Германия, България.

 Специално за бременните се учи от Йога ачария Сандхя Диксит и Росица Божкова, автор на чудесната книга “Докато аз и ти сме едно”.

Преподава Йога за бременни от момента в който забременява. Майка e на момиченце през 2015. Постоянно търси нови книги, курсове  и полезни теми, с които да направи часовете за бременни още по-успешни.

Води на живо класове по Йога за бременни в Пловдив. Можете да я потърсите в сайта www.yoga-plovdiv.com и да се включите в нашата Фейсбук група “Йога за бременни – Пловдив”

Очаквам ви с много любов, да споделя през какво съм минала. Защото резултатът надхвърля моите мечти!


Кристина Л.

“През бременността имаш нужда от много позитивни емоции и хора, а йогата при Ели е едно от най-наситените с такива. Зарежда те за поне няколко дни със спокойствие и увереност, че всичко ще е наред.”

Елена Т.

“Елица ми даде нов поглед на Йогата за бременни, където всичко се случва с усмивка и лекота. Релаксациите, които естествено следват йога упражненията не само са дългоочаквана отмора за мен, но и минути, в които да посипя детето в мен със звезден прах, да го обгърна с Надежда, да подкова Волята му, всеки следващ час приятно изненадвана от нови и нови орисвания на характера му, почитани лично от Елица. Благодаря Ти!”

Стефка А.

“Йогата с Ели ми помогна да водя една по-осъзната бременност, изграждайки връзка с бебето още преди да се роди. Научи ме да счупя всякакви предразсъдъци и суеверия, и да му говоря още докато е в корема. Йогата с Ели ми даде кураж за естествено раждане и беше вълшебно, осъзнато и изцяло контролирано от мен. Йогата с Ели ме караше да се чувствам лека, подвижна, красива. Силно препоръчвах на моите приятелки, които също останаха много доволни.”

Моята вълшебна бременност с йога

Моята вълшебна бременност с Йога и растителна храна В списание “Йога за всички” съм описала изчистване на тялото за лесно забременяване, хранителни навици и споделяне на личен опит.

За деветте месеца качих 10 кг, главно около корема и гърдите. Останалата част на тялото ми си остана както преди. Само седмица след раждането свалих 9 кг без усилия в тази насока, което отдавам на редовната йога практика преди и по време на бременността.