User Avatar
Uncategorized

Йога за бременни

52 semanas
All levels
28 lessons
0 cuestionarios
88 students

Описание на курса:

Йога за бременни с Елица Йоргова – видео курс за лека и вълшебна бременност!

Здравейте! Казвам се Елица Йоргова, майка на прекрасно момиченце и Йога преподавател. Включете се в моята видео програма, за да ви покажа през какво лично съм преминала по време на моята вълшебна бременност! Видеата, които ще видите, са записани 2 седмици преди да родя!

Преди да започнете курсът Йога за бременни се консултирайте с вашият гинеколог. Повечето доктори препоръчват единствено Йога и плуване по време на бременността.

Правете видеата в удобно за вас време, в удобствата на дома, офиса, планината и морето.

В курса ни по Йога за бременни с Елица ние усвояваме лесни пози за тялото, с които укрепваме и подготвяме тазовото дъно, поддържаме кръста и гърба в състояние без болки, грижим се за промените в тазобедрените стави и отоците по краката.

Разучаваме дихателни упражнения, с които да подпомогнем напъните, техники за бързо разкритие.

Свързваме се на по-дълбоко ниво с бебето, даряваме качества и утвърждения за лесно раждане.

И разбира се – имаме най-вълшебната релаксация!

По време на цялата си бременност аз практикувах и преподавах Йога и не съм имала болки в кръста, повръщане или отпадналост, не съм имала разширени вени или стрии.

С Йога за бременни поддържах ума и емоциите си в радостно състояние , защото естествено е за всяка бременна жена да има много въпросителни в ума си – как ще протече раждането, ще боли ли, ами после ? ……

И още, и още, и още. Подарете си този ценен курс !

Очаквам ви с много любов, да споделя през какво съм минала, защото резултатът надхвърля моите мечти!

Видеата по Йога за бременни с Елица са подходящи и за след раждане, както и за начинаещи жени в йога.

След успешно завършена поръчка ще имате достъп до курса в рамките на 12 месеца.

Може да ни следите в сайта www.yoga-plovdiv.com и ФБ група – Йога за бременни – Пловдив

За автора Елица Йоргова

Съдържание на курса:


Подарък видео 1 – Ставна загрявка – Бавни, умерени движения, които нежно раздвижват ставите, подобряват кръвообращението, успокояват умът и ни забавят от забързаното ежедневие. Подходящо видео за през цялата бременност.


Подарък видео 2 – Упражнения с родилна топка – Опитайте тези нежни движения, за да облекчите долната част на гърба и кръста. Това е често срещана проблемна област по време на бременността и само прекарването на няколко минути в тези пози може да ви накара да се почувствате много по-добре! Чудесен масаж на перинеума. Подходящи за втори и трети триместър